BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGuterres'ten ramazan ayı mesajı----

Guterres'ten ramazan ayı mesajı

Guterres'ten ramazan ayı mesajı
23 Mart 2023 - 04:14 www.finansgundem.com

İslam dünyasında Ramazan ayı sevinci yaşanırken Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Guterres, yayımladığı video mesajda, "Kutsal ay ramazandan feyz alarak herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim" ifadesini kullandı


Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Kutsal ay ramazandan feyz alarak herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim." dedi.

Guterres, ramazan ayı vesilesiyle bir video mesaj yayımladı. AA'nın haberine göre; tüm dünyadaki Müslümanlara en içten dileklerini ileten Guterres, ramazanın tefekkür ve öğrenme ayı olduğunu kaydetti.

İnsanlığın bu ayda hoşgörü ve merhametle bir araya geldiğini belirten Guterres, BM'nin de misyonunun diyalog, birlik ve barışı yaymak olduğunu anımsattı.

Guterres, bu zor zamanlarda düşüncelerinin çatışma bölgesinde olanlar, yerlerinden edilenler ve acı çekenlerle olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayında barış, karşılıklı saygı ve dayanışma çağrısında bulunduğunu belirten Guterres, "Kutsal ay ramazandan feyz alarak herkes için daha adil ve eşit bir dünya inşa edelim. Hayırlı ramazanlar." mesajını paylaştı.

ABD Dışişleri Bakanı'ndan, kongreye yeni askeri güç kullanma yetki talebi

 

Londra'nın ünlü caddesi ilk kez ramazana özel ışıklandırıldı

 

İsrailli Bakan'ın 'ırkçı' açıklamalarına Cezayir’den kınama

 

Biden'dan Müslümanlara ramazan mesajı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)