BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüriş Holding kadın çalışanları için 3600 ağaç dikti----

Güriş Holding kadın çalışanları için 3600 ağaç dikti

Güriş Holding kadın çalışanları için 3600 ağaç dikti
09 Mart 2022 - 13:28 www.finansgundem.com

2006 yılından itibaren Aydın’ın ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sağlamayı görevi haline getiren GÜRİŞ Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanları için Germencik’te 3600 adet incir ağacı fidan dikimi gerçekleştirdi.

Sürdürülebilir bir geleceğe verdiği değer doğrultusunda temiz ve milli enerji olan yenilenebilir enerji faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren GÜRİŞ Holding, her fırsatta gerçekleştirdiği ağaçlandırma çalışmalarıyla da çevreye katkı sağlamaya devam ediyor.

KADININ ve TARIMIN YANINDA

GÜRİŞ Holding’in yaşanabilir bir gelecek için çevreye katkı sağlamak amacı ve sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanlar için Aydın’da 7 ayrı bölgeye, 3600 adet, tarım alanında çok kıymetli bir yere sahip olan ’incir fidanı’ dikildi.

Yaptığı tüm çalışmalarla Aydın bölge halkına destek olmayı misyonu haline getiren GÜRİŞ Holding çiftçilere verdiği değer ilkesi kapsamında 2017 yılından itibaren ‘Geleneksel Ağaç Dikme Şenliği’ ile binlerce fidan dikimi gerçekleştirdi. GÜRİŞ Holding gerçekleştirdiği fidan dikme etkinliğiyle başta kadınlar olmak üzere bölge halkına ve sürdürülebilir gelecek adına önemli bir adım attı. Yöre halkı tarafından yoğun ilgi ile gerçekleştirilen etkinlik vasıtasıyla GÜRİŞ Holding başta kendi çalışanları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

BU YIL BİZİM İÇİN ANLAMI DAHA BÜYÜK

GÜRİŞ Holding olarak bulundukları çevreye ve dokundukları kişilere katkı sağlamayı, çalışmalarında ve projelerinde her zaman ön plana koyduklarını belirten GÜRİŞ Holding Enerji Grup CEO’su Ali Karaduman:

“Aydın’da tarım alanında çok kıymetli bir yere sahip olan ’incir fidanı’ bölgenin en önemli geçim kaynakları arasında yer alıyor. Biz de içerisinde bulunduğumuz alana katkı sağlamak amacıyla 7 yılda toplam 18.600 fidanı bölge halkıyla buluşturarak 744 dönüme yakın arazinin ağaçlandırılmasını sağladık. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmasının ise bizdeki yeri çok daha kıymetli. Kadın çalışanlarımız için 8 Mart Dünya Kadınlar gününde gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmaları çevreye katkı sağlarken kadın çalışanlarımıza da çok anlamlı bir armağan oldu.” dedi

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN!

Tüm dünyanın iklim krizi tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı, kısıtlı kaynaklar ile geleceğin sürdürülebilirliğinin tehlikeye girdiği günümüzde çevrenin korunması daha da önemli bir hale geliyor. Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir gelecek kapsamında temiz ve milli enerji kaynağı olan yenilenebilir enerji çalışmalarına hız kesmeden devam eden GÜRİŞ Holding, sosyal sorumluluk bilinci ile çevreye katkı sağlamaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği yenilenebilir enerji çalışmaları ve 1131.75 MW kapasiteye sahip yenilenebilir enerji santralleri sayesinde Türkiye’nin enerji alanında dışa bağımlılığını ve karbon salımını önemli ölçüde azaltıyor. GÜRİŞ Holding, işletmedeki toplam 27 adet RES, HES ve JES ile 8 bin kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık 4 milyar kWs elektrik üreterek, 1.8 milyon hanenin elektrik ihtiyacını da karşılıyor.

Kadınlar Günü: 368 etkinlik, 21 kişi hakkında yasal işlem

 

ING’den Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesaj

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)