BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGüreşçilerde yemek faturası krizi----

Güreşçilerde yemek faturası krizi

Güreşçilerde yemek faturası krizi
20 Ağustos 2015 - 18:39 www.finansgundem.com

Sırbistan’da düzenlenen şampiyonada yenen bir yemek krize yol açtı. Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Açıkalın istifa etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Yusuf Açıkalın, Avrupa Güreş Federasyonu (CELA) Protokol Müdürü Önder Yakşi ile Sırbistan'da yaşadıkları tartışmasının ardından görevinden istifa etti.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sırbistan'da 4-9 Ağustos tarihlerinde organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası sırasında Sırbistan ve Türk güreş federasyonlarının başkan ve bazı yöneticileri, yemekte bir araya geldi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, genel sekreter Açıkalın'dan yemeğin ücretini ödemesini isteyerek masadan ayrıldı. Açıkalın ise yemek faturasını ödemek için kasaya gittiğinde, faturanın Sırbistan Güreş Federasyonu tarafından ödendiğini öğrendi.

İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA

CELA Protokol Müdürü Önder Yakşi ise Yusuf Açıkalın'dan faturanın Türk federasyonu tarafından ödenmesinin doğru olacağını savununca ikili arasında tartışma yaşandı. Organizasyonun tamamlanmasının ardından Türk kafilesiyle birlikte yurda dönen Açıkalın, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'a görevinden istifa ettiğini bir dilekçeyle iletti.

Başkan Aydın da istifanın kabul edildiğini Açıkalın'a bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)