BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGüreş dünyasında şok gelişme----

Güreş dünyasında şok gelişme

Güreş dünyasında şok gelişme
16 Şubat 2013 - 10:24 www.finansgundem.com

Uluslararası Olimpiyat Komitesi güreşi dışladı, FILA karıştı… Başkan Martinetti şok kararını açıkladı

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) İcra Kurulu'nun, 12 Şubat'ta İsviçre'nin Lozan kentinde yapılan toplantısında, güreşin 2020 olimpiyat programındaki temel spordalları arasından çıkartılması yönünde karar alması üzerine, FILA yönetimi Tayland'ın Phuket adasında olağanüstü toplandı. FILA Başkanı Martinetti'nin başkanlığındaki toplantıya Türkiye'den de FILA Asbaşkanı Ahmet Ayık ile Yönetim Kurulu Üyesi Rorika Yakşi katıldı.
AA muhabirinin, Rodika Yakşi'den aldığı bilgiye göre, IOC'nin aldığı karar FILA yönetim kurulunda sert tartışmalara yol açtı. Raphael Martinetti, diğer yönetim kurulu üyelerine kendisinin yetersiz olduğunu düşünüp düşünmediklerini sordu. Martinetti, daha sonra kendisi hakkında güven oylaması yapılmasını istedi.  Yapılan oylamada yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu "yetersiz olduğu" yönünde oy kullanınca Martinetti FILA Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı ve toplantıdan ayrıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)