BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGürcistan'dan Türkiye'ye teşekkür----

Gürcistan'dan Türkiye'ye teşekkür

Gürcistan'dan Türkiye'ye teşekkür
20 Ocak 2022 - 14:49 www.finansgundem.com

Gürcistan Başbakanı Garibaşvili, Türkiye ile aralarındaki stratejik iş birliğine vurgu yaparak, Gürcistan'ın toprak bütünlüğünü desteleyen Türkiye'ye teşekkür etti.

 Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, ülkesinin toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdiği güçlü destek için Türkiye'ye teşekkür etti.

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, başkent Tiflis'te Hükümet Binasında Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan'ı kabul ederek Türkiye ile Gürcistan arasındaki mevcut ilişkileri değerlendirdi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, görüşmede Gürcistan ile Türkiye arasında etkin stratejik iş birliğinin, sürdürülebilir kalkınma ve güvenilir bir ortaklığın açık bir örneği olduğu ve bunun da ülkelere daha fazla ekonomik bağımsızlık, güvenlik ve sürdürülebilirlik getireceği vurgulandı.

TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Garibaşvili, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesine sağladığı katkılarından dolayı Büyükelçi Yazgan'a teşekkür etti ve Gürcistan'ın toprak bütünlüğü ve egemenliğine verdiği güçlü destek için Türk tarafına teşekkür etti.

EKONOMİK İLİŞKİLERE VURGU

Görüşmede, Türk ilaçlarının Gürcistan pazarına açılması, ülkeler arasındaki ticaret ve ekonomik ilişkilerin gittikçe artırılması gibi konular da ele alındı. Başbakan Garibaşvili, komşu ülkelerle etkili bölgesel iş birliğinin güvenlik, istikrar ve sürdürülebilir kalkınmanın yolu olduğunu kaydetti.

Gürcistan pazarı Türkiye'den getirilecek ilaçlara açıldı

 

Gürcistan'dan Rusya'ya suçlama: Avrupa güvenliğini yok etmeye çalışıyor

 

 

 

 
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)