BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGünlük can kaybı Londra'da 2'ye düştü!----

Günlük can kaybı Londra'da 2'ye düştü!

Günlük can kaybı Londra'da 2'ye düştü!
30 Mart 2021 - 16:56 www.finansgundem.com

Pandeminin merkez üslerinden biri olan başkent Londra'da, aylar süren kısıtlamalar ve toplu aşılamalar sayesinde virüsle mücadelede çok önemli yol katedildi. Son 24 saatte Londra'da yalnızca iki can kaybı gözlemlendi.

Aşılar etkisini gösterdi. Başkent Londra'da can kaybı 0'a yaklaştı. İngiltere korona virüs ile mücadelede önemli bir eşiği geçti.

OCAK AYINDA ÜLKE GENELİNDE CAN KAYBI 1800'LERİ BULMUŞTU

4 Ocak'tan bu yana ülkece kısıtlamada olan İngiltere, vaka ve can kaybının düşmesi ile tedbirlerde gevşeme kararı almıştı. Nüfusun yarısının aşılandığı ülkenin başkenti Londra'da virüse bağlı can kaybı 2'ye düştü. İyiye gidiş Londra ile sınırlı değil. Ocak ayında tüm ülkedeki günlük can kayıpları bin 800'leri bulmuştu. Bu sayı şimdi 23'e indi.

LONDRA KORONA VİRÜSÜ YENMEYE ÇOK YAKLAŞTI

Geçtiğimiz yıl İngiltere'de salgının merkez üssü olan Londra, aylar süren kısıtlamalar ve toplu aşılamalar sayesinde virüsü yenmeye çok yaklaştı.

İngiltere'de kuş gribi alarmı

 

İngiltere'de normalleşme süreci başladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum30 Mart 2021 18:53

    Darısı türkiyenin başına ama elin oğlu 200 milyon 200 milyon aşı anlaşması yapar bu aşıları zamanında alır aşıyı da hayli hayli yapar biz uğur şahine ilk aşıyı buldum dediğinde 100 milyon aşı anlaşması yapalım deseydik bize hayır mı diyecekti gel aşıyı türkiyede de üretelim deseydik bize yok olmaz mı diyecekti aşıyı türkler buldu ama biz gıdım gıdım alıyoruz halbuki herşey önümüzdeydi ama teptik elin yahudisi aşıya doyurdu ülkesini ama biz uğur şahinden aşıyı alamadık abd aldı ama biz alamadık işe bak ya demekki bu aşılama işini biz pekte önemsememişiz