BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüneydoğu'da olaylı gece----

Güneydoğu'da olaylı gece

Güneydoğu'da olaylı gece
15 Temmuz 2014 - 01:42 www.finansgundem.com

Diyarbakır, Mardin ve Tunceli'de IŞİD'in Suriye'de PYD'ye saldırısını protesto eden gruplar yol kapattı, polise saldırdı. Gruplara müdahale sürüyor

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi, Mardin'in Kızıltepe ilçesi ve Tunceli'de gergin gece. Yüzleri maskeli gruplar Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü ile Suriye'deki Kürtler arasındaki çatışmaları bahane ederek yaptıkları eylemlerde yolları ateşe verdi, polise molotofkokteyli ve havai fişek attı. Güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından kentlerde gerginlik sürüyor. 

BİSMİL'DE YOL KAPATTILAR

IŞİD'in Suriye'nin kuzeyinde Kürtlerin yoğun yaşadığı ve PYD tarafından kontrol edilen bölgelerine saldırılarını protesto etmek için toplanan bir grup. karayoluna barikat kurdu.

İki kamyonunun anahtarını gasp eden göstericiler, kamyonlardan birini ilçe girişine, diğerini ise Batman yönüne park etti.

Yolda ateş yakarak araçların geçine izin vermeyen grup, "dağılın" uyarısında bulunan polis ekiplerine, taş, molotofkokteyli ve havaifişekle saldırdı.

Bunun üzerine polis, tazyikli su ve biber gazı kullanarak gruba müdahale etti.

Ara sokaklara kaçan gruptan bazı kişler bir bankanın şubesine taş ve molotofkokteyli attı. Banka şubesinde hasar oluştu.

İlçedeki gerginlik ara sokaklarda devam ediyor.

KIZILTEPE'DE İZİNSİZ YÜRÜYÜŞ VE POLİSE SALDIRI

Mardin, Kızıltepe'de Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Rojava'nın Kobane kentine saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Maliye kavşağında güvenlik önlemi alan polislere havai fişek, molotofkokteyli ve taşla saldıran göstericilere, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi.

TUNCELİ'DE POLİS ARAÇLARINA HAVAİ FİŞEK

Tunceli'de, polis araçlarına molotofkokteyli ve havai fişek atan gruba, müdahale edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)