BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore'den balistik füze iddiası----

Güney Kore'den balistik füze iddiası

Güney Kore'den balistik füze iddiası
23 Nisan 2016 - 16:38 www.finansgundem.com

Güney Kore Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Kuzey Kore'ye ait bir denizaltının balistik füze fırlattığı iddia edildi

Güney Kore Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pyongyang yönetimine ait bir denizaltıdan balistik füze fırlatıldığının tespit edildiği belirtildi.

Füzenin, ülkenin kuzeydoğu kıyısında bulunan Sinpo kasabası yakınlarından atıldığı belirtilirken, nereye düştüğü veya hangi yolu izlediğinin henüz tespit edilemediğine yer verildi.

Pyongyang yönetimin, denizaltından balistik füze atmaya dönük testler yaptığına dair iddialar daha önce dile getirilmişti. Denizaltından fırlatılan balistik füzelerin karadan fırlatılanlarına göre daha zor tespit edildiği, bu yönüyle de endişeye neden olduğu belirtiliyor. Güney Koreli uzmanlar, Kuzey'in birden çok füze taşımaya müsait denizaltısının olmadığını ileri sürüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)