BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüney Kore, AstraZeneca aşısını askıya aldı----

Güney Kore, AstraZeneca aşısını askıya aldı

Güney Kore, AstraZeneca aşısını askıya aldı
07 Nisan 2021 - 14:39 www.finansgundem.com

Güney Kore'nin, AstraZeneca'nın Kovid-19'a karşı ürettiği aşıların 60 yaş altı vatandaşlar için kullanımını geçici süreliğine askıya aldığı bildirildi.

Seul merkezli haber ajansı Yonhap'ın aktardığı bilgiye göre, Güney Koreli sağlık yetkilileri, aşının 60 yaş altı hastalar için bazı riskler doğurduğunu açıkladı.

AstraZeneca aşısının kanda pıhtılaşmaya sebep olduğu yönünde şüphelerin bulunduğunu aktaran yetkililer, AstraZeneca aşısının kullanımının geçici süreliğine durdurulduğunu belirtti.

Öte yandan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğretmenler için de AstraZeneca aşılarının askıya alınacağı bildirildi.

Güney Kore'nin aldığı kararın, Avrupa Birliği'nin ilaç düzenleyicisi olan Avrupa İlaç Ajansı'nın (EMA), AstraZeneca aşısı olan kişilerde bulunan kan pıhtısı vakalarını gözden geçirmek için bu hafta düzenlediği toplantının üzerine gelmesi ise dikkat çekti.

Güney Kore Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 18'i yurt dışı bağlantılı 478 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 106 bin 230'a çıktı.

Güney Kore'de evcil hayvanlara koronavirüs testi yapılmaya başlandı

 

Öldüren korona virüs cezası!

 

ABD'de korona virüs araştırması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)