BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGüneş: Babel'in golleri ibreyi bize çevirdi----

Güneş: Babel'in golleri ibreyi bize çevirdi

Güneş: Babel'in golleri ibreyi bize çevirdi
06 Mart 2018 - 00:46 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, denk maçta Babel'in gollerinin ibreyi kendilerine çevirdiğini söyledi

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile oynadıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor deplasmanına zor bir deplasman olduğunu bilerek geldiklerini belirterek, "Kaliteli bir takım. Beklentilerine karşılık bulamayan Trabzonspor'un moral değerlerinde sıkıntı olabilirdi. Dengede maç oynandı. Golü bulduktan sonra daha rahat oynamaya başladık. Denk maçta Babel tarafından goller atılması ibreyi bize çevirdi. Bütün oyuncular gayretli ve iyi niyetliydi. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.

"Negredo veya diğerleri hepsi iyiydi"

Güneş, yapılan değişikliklerle ilgili bir soru üzerine ise şunları kaydetti:

"Negredo veya diğerleri hepsi iyiydi. Netice almak için hamle yapıyorsunuz. Bu bazen sonuçlanabiliyor, bazen de sonuçlanmıyor. Negredo, pas bağlantısında iyi işler yaptı. Caner de katkı yaptı. Mustafa da iyiydi. Giren oyuncularımızın hepsi iyiydi. Biz hem oynayanlar hem de sonradan girenlerle iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. En zor maçlarımızdan bir tanesini oynadık. Trabzonspor coşkulu ve moralli olduğu zaman her takım yenebilir öyle sıradan bir takım değil. Beklentiler büyük olduğu için karşılık bulamayınca da bir güvensizlik yaşıyor. Bunu oyun içerisinde de görüyoruz bazen. Bizim de fiziksel ve zihinsel yorgunluklarımız var. Bugün Allah yardım etti ve şans da vardı, kazandık."

"Benim buraya ait olma duygumuzu kimse silemez"

Güneş, Trabzon Havalimanı'nda kendisine gösterilen tepkiye yönelik bir soru üzerine de "Ben buralara gelirken konuşmayacaktım. Hastayım, o yüzden. Ben sıradan biriyim. Buradan biriyim, İstanbul'da yaşıyorum. Benim orada olmam buradaki düşüncemi değiştirmez. Burada nasıl yetişmişsem orada öyle yaşıyorum. Pozisyonumuzun gereği çok yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu görevi ben tayin etmedim. Hayat, tayin etti. Hepimiz için geçerli. Kader bizi nereye atıyorsa oraya gidiyoruz. Hayat devam ediyor. Futbol bir oyun. Bırakın 2-3 kişiyi 5 bin kişinin demesiyle benim buraya ait olma duygumuzu kimse silemez" ifadelerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN'IN 'TAÇIMIZ ÇALINDI' SÖZÜNE YANIT

Güneş, Aykut Kocaman’ın bir gün önceki "Beşiktaş maçında taçımız çalındı" şeklindeki sözleri için ise "Bize taç veren yok ki bizim tacımız yok. Bir tek şampiyonluk tacımız var onu da emekle aldık" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)