BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGündeş'in atı yanına kar kaldı!----

Gündeş'in atı yanına kar kaldı!

Gündeş'in atı yanına kar kaldı!
19 Aralık 2013 - 11:23 www.finansgundem.com

Mal varlıklarına el konma kararı ile Reza Zarrab’ın “El Ganador” adlı 3 yaşlı safkan İngiliz yarış atı kamuya devredilecek

İstanbul Emniyeti’nin düzenlediği operasyon öncesi zanlılar için “malvarlığı tedbiri” de uygulandığı da ortaya çıkmıştı. İstanbul 18. Sulh Ceza Mahkemesi’nin operasyondan bir gün önce gözaltına alınacak kişilerin malvarlıklarına el konulmasına dair karar vermesi sonrası dikkatleri en zengin zanlı durumundaki Reza Zarrab’a çevirildi. Türk vatandaşı olduktan sonraki ismiyle Rıza Sarraf adına edinilmiş tüm menkul ve gayrimenkullere el konuluyor.
Bu kapsamda Rıza Sarraf’ın safkan İngiliz yarış atı “El Ganador” da kamuya geçmiş olacak. İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşan 3 yaşındaki safkan İngiliz yarış atı El Ganador’un Türkiye Jokey Kulübü (TJK) kayıtlarına göre 182 bin TL kazancı bulunuyor.

‘DUTYFREE’ EBRU GÜNDEŞ’İN ÜZERİNE

Rıza Sarraf, eşi Ebru Gündeş’e geçtiğimiz yıl doğum günü hediyesi olarak “Duty Free” isimli yarış atını hediye etmişti. 800 bin TL’ye alınan İngiliz safkan şimdiye dek 1 milyon 408 bin TL kazandı. 5 yaşındaki at TJK’da Ebru Gündeş Sarraf adına kayıtlı olduğu için “el koyma” kararından etkilenmeyecek.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)