BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGünay'ın villası için ağır suçlama----

Günay'ın villası için ağır suçlama

Günay'ın villası için ağır suçlama
21 Mart 2014 - 09:02 www.finansgundem.com

AK Parti'den bir süre önce istifa eden Ertuğrul Günay'ın Antalya Demre'deki yaptırdığı villayla SİT alanını ihlâl ettiği iddia edildi

Eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın, Antalya Demre sahilinde tripleks villası için SİT alanını ihlal edip denize kadar kayalık döşediği iddia edildi.

AK Parti'den istifa ettikten sonra hükümeti yolsuzluklarla eleştiren Günay'a şok suçlama. Akşam gazetesinin sürmanşetten "Turistik işgal" başlığıyla verdiği haberde, eski bakanın SİT alanını işgal ettiği ileri sürülüyor.

Kumdağı mevkiinde Andriake Antik Kenti'ne komşu olan tripleks villanın yapımına 2012 yılında başlanan villanın değerinin 3 milyon lira olduğu belirtilen haberde, Günay'a yönelik suçlamalar ise şöyle ifade ediliyor:

SİT ALANINA PEYZAJ YAPILDI

Muhteşem bir manzaraya sahip binanın inşaatında özel olarak getirilen taş işçileri çalıştı. Tamamı limra taşından yapılan ve değerinin yaklaşık 3 milyon lira olduğu öğrenilen villanın önünden denize inen SİT alanı kayalıklara taş merdivenler döşendi. Yine SİT alanı olan alana peyzaj yapılarak özel plaj oluşturuldu.  

TAŞ ÇERÇEVEDE 'GÜNAY' İSMİ

Kapısında asırlık zeytin ağaçları olan villanın çatısında horoz figürü bulunuyor. Duvarlarında ise Yunan mitolojisindeki baba tanrı Zeus'un kabartmaları yer alıyor. Bağ bozumlarını anımsatan sahnelerin yer aldığı dış duvardaki taş kabartmanın ortasında ise 'Günay' yazıyor.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gözlemci20 Aralık 2015 19:43

    Şimdi akıllara E. Günay'ın villasını oturttuğu Andriake'yi kazan kazı başkanını neden sıksık payelendirdiği ve dev bütçelerle desteklediği sorusu gelmez mi?

  • rıza23 Mart 2014 18:26

    önce yolsuzluk yapanların evlerinden başlanılsın.

  • Havuz22 Mart 2014 22:15

    Doğruysa üzerine gidilsin. Ama adım gibi eminim ki HAVUZ medyasının haberi.

  • thunderbird21 Mart 2014 10:36

    Sayın eski turizm bakanımız , Su akarken testisini dolduranlardan. Şimdi 30 marttan sonra testiyi kırdırmamak için neler yapacak ?

  • hatası varsa21 Mart 2014 10:01

    hatası varsa incelensin, gerekirse yıkılsın. ama aynı muamele urla, çatalca gibi yerlere de yapılsın. o zaman vicdanım zzerre kadar sızlamaz.

  • Adınız Soyadınız21 Mart 2014 09:51

    Yorumunuz