BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGünay'dan şok tweetler----

Günay'dan şok tweetler

Günay'dan şok tweetler
20 Aralık 2013 - 14:04 www.finansgundem.com

Günay'dan günlerdir süren rüşvet, yolsuzluk operasyonuyla ilgili görüşlerini böyle ifade etti

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile ilgili görüşlerini twitter'da paylaştı.
Günay şunları yazdı:

Üç gündür vahim olaylar karşısında aklın avdetini sabırla bekledik. Susmak, suça katılmaktan değil, edeptendir. Şimdi, özetle söylüyorum:
AKParti'ye oy vermiş milyonlar 'adalet'le kalkınan bir Türkiye umud'ettiler. Bu temiz umudu istismar eden varsa cezasını çekmesi şarttır. Bir hukuk devletinde herkes yaptığının sonucuna katlanmalıdır. Üç-beş kişi için koca bir parti zan altında kalırsa haksızlıktır,yazıktır. Yaşananlar, vahim ve acıdır. Olaylara,kararlı tavır almak gerekiyor. Öncelikli tavır emniyet ve adalet mensuplarını değiştirmek değildir. Önce,adı iddialara karışanlar soruşturmanın sağlığı için istifa etmeliydi. Bunu yapmadan,yolsuzluğa ortaya çıkaranları suçlamak yanlıştır. Hakkında takip yapılan kişinin, operasyon sürerken emniyette tayin yapması, soruşturmaya müdahaledir; affedilmez hukuk ihlali ve suçtur. Adli takibin yürütmeye bilgi vermemesi yasa ve usul gereğidir. Bundan şikayetçi olanlar, hukukçu değil mahalle bekçisi bile olamaz! Bize düşen,adaletin tecellisini sabırla beklemektir. Ancak,emniyete/yargıya müdahale adalete güveni gölgelerse sonucu daha vahim olur. Siyasi taraflılıkla-bilip bilmeden- yolsuzluğu koruyor görünmenin siyasi bedeli ağır olacağı gibi, halka ve Hakk'a karşı da vebali ağırdır.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)