BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGünay'a AK Parti'den şok----

Günay'a AK Parti'den şok

Günay'a AK Parti'den şok
18 Haziran 2013 - 15:17 www.finansgundem.com

Gündem dışı konuşma yapmak isteyen AK Parti Milletvekili Ertuğrul Günay'a vize çıkmadı

TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı konuşmak yapmak isteyen AKP'li Ertuğrul Günay'a izin verilmedi. Günay, bugün Meclis'te yapacağını duyurduğu basın toplantısını erteledi.
T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre, Gezi Parkı eylemleri başlangıcından itibaren muhalif çıkışlarını ve hükümet yönelik eleştirel tutumunu sürdüren AKP İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’a partisinden ilk çalım geldi. Günay, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı konuşmak yapmak isteyince grubundan vize çıkmadı. Günay’a söz hakkı verilmedi. Günay’ın Gezi Parkı konuşması yapacağı belirtildi.
Basın toplantısını yarına bıraktı
Günay, bugün saat 14.45’de basın toplantısı yapacağını duyurdu. Ancak, ilerleyen saatlerde iptal etti. AKP Grup toplantısına da katılmayan Günay’ın durumu merak oluşturdu. Cep telefonu bir süre kapalı olan Günay, daha sonra T24’e, “ Bugün dört gurup toplantısı vardı. Bu yüzden basın toplantısını yarına bıraktım” dedi. Günay, yarın saat 11.00’da basın toplantısı yapacak.
Erdal Kalkan gelmedi. İbrahim Yiğit katıldı
Günay’ın yol arkadaşı Erdal kalkan da grup toplantısına katılmadı. ABD’den, “ Ben de içiyorum”, “ Üçüncü köprünün adını Yavuz Sultan selim olmasın” diyen İbrahim Yiğit, grup toplantısına katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)