BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGümüşhane kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma----

Gümüşhane kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma

Gümüşhane kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma
05 Nisan 2018 - 17:47 www.finansgundem.com

Gümüşhane’nin Kürtün ilçe kırsalında operasyon yürüten güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı. Bölgeye askeri helikopterle takviye birlikler sevk edildi

Bölgede, terör örgütü PKK’ya yönelik Jandarma Asayiş Komando timlerinin yanı sıra Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin de katıldığı, zırhlı askeri araçlar ile İnsansız Hava Araçları’nın (İHA) da eşlik ettiği operasyonlarda, arazide arama tarama faaliyetini sürdüren güvenlik güçleri ile PKK’lı bir grup terörist arasında, Kürtün ilçesi kırsalında sıcak temas sağlandı ve çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda jandarma ve özel harekat birliği sevk edildi. Çatışmanın ardından PKK'lı teröristler kaçarken, operasyonların devam ettiği bildirildi.

1 ASKER YARALANDI

Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında operasyon yürüten güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 1 askerin yaralandığı belirtildi. Yaşanan temasta hafif yaralanan asker bölgedeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Çatışmanın ardından kırsal alanda çok sayıda jandarma ve özel harekât birliği ekiplerinin, kaçan PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarına devam ettiği bildirildi. Konuyla ilgili Gümüşhane Valiliği'nden açıklama yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)