BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüler Sabancı'dan Berkin Elvan mesajı----

Güler Sabancı'dan Berkin Elvan mesajı

Güler Sabancı'dan Berkin Elvan mesajı
12 Mart 2014 - 13:12 www.finansgundem.com

Sabancı Vakfı 40. Yıl toplantısında konuşan Güler Sabancı 'sabır' ve 'sağduyu' çağrısı yaptı

Sabancı Vakfı’nın 40 yılının hikayesi ve önümüzdeki dönem hedeflerinin paylaşıldığı, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan’ın katılımıyla düzenlenen basın Sabancı Center'de yapıldı.
Sabancı Vakfı'nın 40. Yıl toplantısında konuşan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, sözlerine Berkin Elvan'a rahmet dileyerek başladı."Berkin'e Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum" diyen Güler Sabancı, "Hepimiz üzüntümüze rağmen sabırlı olmalı ve yeni Berkin'ler olmaması için sağduyulu olmalıyız" ifadesini kullandı.
30 Mart seçimlerini hatırlatan Güler Sabancı sözlerine şöyle devam etti: "Önümüzdeki günlerde yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Biz duygusunu unutmadan bu seçimleri yapmalıyız. Ülkemizin geleceğine güveniyoruz. Biz duygusunu yitirmemeliyiz. Biz Sabancı Grubu olarak ülkemizin potansiyeline inanıyoruz..."
 
Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan da konuşmasında, "40 yılda 1.5 milyar dolar yatırım yapmışız. Her yıl 50 bin kişiye doğrudan erişiyoruz" dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yandaşlığın Tavan Yapmış Örneği12 Mart 2014 14:55

    Yalakalığı, RTE yandaşlığını ne zaman bırakıcan? Çok mu korkuyorsun RTE den? Merak etme sonu geldi...Bakalım bundan sonra hangi iktidara Yandaşlık yapacaksın?

  • Hasan12 Mart 2014 14:02

    Bu duruma neden olan vali ve hükümeti kınayacağına işleri bozulmasın diye sabır çağrısında bulunuyor. Herkesin bir gün adelete ihtiyacı olacaktır. Unutmamak lazım ki "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

  • SEVGİLİ YAVRUM12 Mart 2014 13:44

    NER RENK OLURSA KAŞIN GÖZÜN, KARŞINDAKİNİN GÖRDÜĞÜDÜR RENGİN, YAŞADIKLARINI KAR SAYMA, YAŞADIĞIN KADAR YAKINSIN SONUNA, NE KADAR YAŞARSAN YAŞA, SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN. SENİ UNUTMAYACAĞIZ.