BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen’in sağ kolunu da dinlemişler----

Gülen’in sağ kolunu da dinlemişler

Gülen’in sağ kolunu da dinlemişler
28 Mayıs 2015 - 07:20 www.finansgundem.com

Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri’paralel yapı’ iddialarına yönelik olarak önceki gün eş zamanlı operasyon yaptı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yapılan operasyonda, usulsüz telefon dinlemeleri yaptıkları gerekçesiyle aralarında emniyet müdürü, amiri ve polis memurunun da bulunduğu 13 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcısı M.E.’nin de aralarında bulunduğu 7 emniyet mensubu gözaltına alındı. Operasyon kapsamında adları açıklanmayan 6 kişi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı. Gözaltına alınan emniyet mensuplarının, Antalya’daki çeşitli siyasi partilerin il başkanları ve yöneticilerini, milletvekillerini, gazetecileri, Akdeniz Üniversitesi’ndeki öğretim üyelerini, subayları ve emniyetteki üst düzey görevlilerinin yanı sıra bir dönem Fethullah Gülen’in sağ kolu olan ve 10 yıl önce yolları ayrılan Nurettin Veren’i de dinledikleri ortaya çıktı.

Aralarında emniyet müdürü, amir ve polis memurunun da bulunduğu 7 kişinin ifade alma işlemi sona erdi. TEM Şube Müdürlüğü’nde ’örgüt kurmak ve yönetmek’, ’evrakta sahtecilik’, ’haberleşmenin gizliliğini ihlal’, ’aleni olmayan konuşmaları dinlemek ve kaydetmek’ suçlamalarıyla sorguları tamamlanan zanlılar, dün sabah adliyeye sevk edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)