BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'e müebbet hapis cezası istemi!----

Gülen'e müebbet hapis cezası istemi!

Gülen'e müebbet hapis cezası istemi!
01 Ekim 2015 - 16:34 www.finansgundem.com

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, 25 Aralık iddianamesini tamamladı. İddianamede Fethullah Gülen'in ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Paralel Devlet Yapılanması" ile ilgili 25 Aralık iddianamesini tamamladı. Hazırlanan iddianamede tutuklanması talep edilen Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

Paralel Devlet Yapılanması'nın, "takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yaptığı ve şüphelilere kumpas kurduğu" iddiasıyla aralarında Fetullah Gülen ve eski Emniyet Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu 69 şüpheli hakkında yürüttüğü soruşturma tamamlanarak, iddianame hazırlandı.

Paralel Devlet Yapılanması'nın, "takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yaptığı ve şüphelilere kumpas kurduğu" iddiasıyla yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, tutuklanması talep edilen bir numaralı şüpheli Fetullah Gülen'in "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek", "silahlı örgüt kurmak veya yönetmek" ve "Devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından, niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri, siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)