BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGülen'den şok ifadeler----

Gülen'den şok ifadeler

Gülen'den şok ifadeler
08 Kasım 2013 - 06:43 www.finansgundem.com

Fethullah Gülen, yayınladığı son sohbetinde çok sert sözler kullandı. Gülen, 'öyle bir şamar aşk ederim ki yerinden doğrulamaz!" dedi

İşte Fethullah Gülen'nin yayınlanan sohbetinden bölümler; "Geçtiğimiz günlerde çok değerli bazı öğretmenler misafirimiz oldu. Aldığımız bir kısım mesajların muhtevasını onlardan da bizzat dinleyince Fethullah Gülen'e şu soruyu sorduk:

"Öğretmenlik gibi ev dışında belli bir mesai gerektiren mesleklerde özellikle bayanların vazife ile aile arasında kalıp sıkıntılar yaşadıkları ifade ediliyor. Hem neslin rehber ihtiyacı hem rehberlerin her türlü hakkı eda gayretlerinin onlara kazandıracakları ve hem de eşlerinin/çocuklarının onlara karşı tavırları açısından meseleyi değerlendirir misiniz?"
Aslında cinsiyet ayırımı hiç yapmadan mutlak manada bir soru sormak daha isabetli olabilirdi. Fakat daha önce benzer bir suali erkekler zaviyesinden sorduğumuz için bu defa özellikle kadınlara bakan yönleriyle meselenin tavzihini istedik.
Gülen ise sorulan açıdan konuyu ele almakla beraber kadın erkek herkes için çok önemli esasları dile getirdi; hizmet hayatıyla beraber aile hukukunu gözetmenin önemini ve bunun nasıl gerçekleştirilebileceğini anlattı."
İşte bu soru üzerine Gülen "Kadınıyla erkeğiyle cenabı hak, sizi, bizi, hepimizi, ruhumuzun abidesini ikame etme istikametinde hayırlı hizmetlere muvaffak eylesin." diyor ve şöyle devam ediyor:

"ÖYLE BİR ŞAMAR AŞK EDERİM Kİ"
"Elimde olsa benim eşine karşı sert, haşin davranan insanlar, Kur'an'ı Kerim'de Sünnette öyle bir şey yok da, fakat benim elimde fırsat olsa, önce Mehmet Akif'in bir yerde yaptığı gibi, Cenabı Hakka istihfar ederim; Rabbime bin defa Estafirullah derim. Sonra da ona bir güzel yeniçeri şamarı aşk ederim ki... Bir daha da yerinden doğrulamaz, o hukuka riayet etmediği zaman. Hatta o boşanmalar, ayrılmalar, yuva yıkmalar... Öyle rencide oluyor, o kadar üzülüyorum ki, içimden, kardeşim bile olsa onu affetmek gelmiyor. Ne hakın var senin o yapıyı dağıtıyorsun. Bunu yer eden, daneleri kopmuş, ipten kopmuş, o toplumun parçalarını bilmemki yerine getirmek, biraraya getirmek mümkün olacak mıdır? Dua edelim ki olsun. Allah bizi yeniden ihya eylesin."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nuri kardeşler08 Kasım 2013 10:22

    nuri kardeşler her yerde? baksanızya finans gündemde bile , onlar artık heryerde ?

  • Sömürgen08 Kasım 2013 09:09

    Fetullah Gülen Kim oluyor ne iş yapar din tüccarı insanların beynini yıkamaktan ve paralarını çalmaktan başka kimlere kaldık.