BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGül'den flaş türban açıklaması----

Gül'den flaş türban açıklaması

Gül'den flaş türban açıklaması
01 Kasım 2013 - 11:37 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, İskoçya'ya hareketinden önce Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı milletvekillerinin TBMM çalışmalarına başörtüsüyle katılmasını değerlendirirken, "Gördüğünüz gibi herkes mutlu oldu. Bu tip normalleşmeye katkı veren bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum" dedi.
Gül, Türk-İngiliz 3. Tatlıdil Forumu'na katılmak üzere İskoçya'nın başkenti Edinburg'a hareketinden önce Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "TBMM'deki dünkü manzarayı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu Gül, "Gördüğünüz gibi herkes mutlu oldu. Bu tip normalleşmeye katkı veren bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum bu anlamda" diye cevapladı.
Gül, "CHP Milletvekili Şafak Pavey'in TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Söyledim işte, hepsine teşekkür ediyorum destek verdikleri için..." karşılığını verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)