BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGülben Ergen elinde ne varsa satışa çıkardı...----

Gülben Ergen elinde ne varsa satışa çıkardı...

Gülben Ergen elinde ne varsa satışa çıkardı...
26 Ocak 2017 - 13:56 www.finansgundem.com

Üç ay önce 1.5 milyon lira yatırdığı Dadı Mutfak isimli lokantayı, Arda Turan ve ortağı Cemal Sarıhan'a devretmeye çalıştığı konuşulan Gülben Ergen'in şimdi de yazlığını ve kışlığını de satıyor.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un bugünki yazısında Gülben Ergen'le ilgili çok önemli iddialara yer verdi. 

İşte Bülent Cankurt'un 'Gülben Ergen ne yapmaya çalışıyor?' başlıklı yazısı;

Lokantasından sonra evlerini de satışa çıkardı!

Geçen ay televizyoncu Erhan Çelik ile olan iki yıllık evliliğini noktalayan Gülben Ergen'in özel hayatından sonra iş hayatında da çalkalanmalar var! Kulislerde; Gülben Ergen'in üç ay önce 1.5 milyon lira yatırdığı Dadı Mutfak isimli lokantayı, Arda Turan ve ortağı Cemal Sarıhan'a devretmeye çalıştığı konuşuluyordu. Ergen'in ticareti beceremediği için yemek işinden çıkmaya çalıştığını düşünmüştüm. Ancak Gülben Ergen'in sadece lokantasını değil, evlerini de satışa çıkardığını öğrendim.

YAZLIĞINI-KIŞLIĞINI SATIYOR

Gülben Ergen, Bodrum Gündoğan'da satın aldığı Royal Residence Sitesi'ndeki villasını 1 milyon 400 bin liraya, İstanbul Nişantaşı'ndaki dairesini de 900 bin liraya satması için emlakçısına talimat vermiş. Ergen, gayrimenkullerinin bir an önce satılması için emlakçısının çalışmasıyla yetinmeyip eşe dosta da haber salmış. Bu arada Etiler'de ofis olarak kullandığı, Çocuklar Gülsün Diye ve 'Dadı'nın işlerini yürüttüğü daireyi de boşaltmış. Bu dairesini de aylık 8 bin liradan kiraya çıkarmış.
Gülben Ergen ya nakite sıkıştı, ya da başka planları var; yakında anlarız...

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)