BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGüçlenen dolar altın fiyatlarını geriletti----

Güçlenen dolar altın fiyatlarını geriletti

Güçlenen dolar altın fiyatlarını geriletti
14 Ocak 2021 - 09:35 www.finansgundem.com

ABD Doları'nın güçlenmesi ve ABD Hazine kağıdı getirilerinde yükseliş uluslar arası piyasalarda altın fiyatlarını geriletti.

ABD'de Seçilmiş Başkan Biden'in bugün açıklayacağı ve 2 trilyon dolar büyüklüğünde olacağı konuşulan yeni korona virüs yardım paketinin detayları altın yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilecek.

Analistler, Biden'in açıklayacağı mali teşviklerin ABD ekonomisinde büyümeyi hızlandırarak enflasyon görünümü artıracak yönde olması halinde altın fiyatlarına olumlu yansımalar olabileceğini, ancak Fed'in varlık alımlarını azaltması yönünde gelişmelere yol açabilecek bir paketin altın piyasasında negatif algılanabileceğine de dikkat çekiyorlar.

Uluslararası piyasalarda spot altın 1828,92 dolar/ons seviyesine kadar geri çekilmenin ardından şu sıralarda düne göre yüzde 0,45 kayıpla 1840,35 dolar/ons seviyesinden işlem görüyor.

Analistler spot altının 1.833 dolar/ons desteğini tekrar aşağı kırması halinde gerilemenin 1.819-1.797 dolar/ons aralığına kadar devam edebileceğine işaret ediyorlar. Yukarı hareketlerde 1.861 dolar/ons güçlü direnç olmaya devam ediyor.

Altın, Biden ve Fed’i bekliyor

Günün önemli şirket haberleri 14/01/2021

Bankalar otelleri takibe aldı

30 AVM bankalara geçecek

Yabancıların en çok işlem yaptığı hisseler

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dbb14 Ocak 2021 12:23

    Millet hep zararda bu nedemek fakirleşme ve tabiki durgunluk, sen getrileri düşük tutarsan millette dolara, altına gider... ve şimdi tam kilitlendi piyasalar...