BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakGSK’da üst düzey atamalar----

GSK’da üst düzey atamalar

GSK’da üst düzey atamalar
12 Şubat 2020 - 16:10 www.finansgundem.com

GSK'nın Bölge Yönetim Ekibi’ne Işıl Berker Kayhan atandı.

GSK Türkiye, çalışanlarının şirketin bölgesel ve global pozisyonlarında yer almasını destekliyor.

GSK Türkiye Yönetim Ekibi’nden Bölge Yönetimi’ne 2 yılda 6 atama gerçekleştiren GSK’da, Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler Bölgesi’ne Türkiye’den bir atama daha gerçekleşti.

Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler İletişim, Resmi İlişkiler & Pazara Erişim Direktörlüğü görevine Işıl Berker Kayhan getirildi.

Işıl Berker Kayhan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 1997 yılında mezun oldu. 1997- 2002 yılları arasında aynı üniversitenin Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak çalıştı.

2003-2012 yılları arasında Novartis Pazara Erişim, Resmi İlişkiler ve Ruhsatlandırma departmanlarında farklı görevler üstlendi.

2012 yılında GSK Türkiye’ye Ruhsat Müdürü olarak katılan Kayhan, 2018 yılından bu yana GSK Türkiye Pazara Erişim, İletişim ve Resmi İlişkiler Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Işıl Berker Kayhan yeni görevine 1 Mart 2020'de başlayacak.

Mustafa Pala GSK Türkiye Yönetim Ekibi’ne atandı

Liderlerinin gelişimine önem veren GSK Türkiye’de, Mustafa Pala GSK Türkiye İletişim, Resmi İlişkiler & Pazara Erişim Direktörlüğü görevine atandı.

2001 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Mustafa Pala, 2011 yılında Pompeu Fabra Üniversitesi’nde Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi Master Programı’nı tamamladı.

İlaç sektöründeki kariyerine 2008 yılında başlayan Mustafa Pala, farklı firmalarda sağlık ekonomisi, pazara erişim ve kurumsal ilişkiler alanlarında önemli görevler üstlendi.

Pala, son olarak Allergan’da üstlendiği Orta Doğu ve Afrika Bölgesi ve Türkiye’den sorumlu Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Executive Direktörlüğü görevinden sonra, 2018 yılında GSK ailesine katıldı.

2018 yılında bu yana GSK’da Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler Bölgesi'nin İletişim, Resmi İlişkileri ve Pazara Erişim Direktörü olarak görev yapan Mustafa Pala, yeni görevine 1 Mart 2020’de başlayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)