BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray'dan suç duyurusu kararı----

G.Saray'dan suç duyurusu kararı

G.Saray'dan suç duyurusu kararı
06 Ağustos 2014 - 06:45 www.finansgundem.com

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Turgay Demirel için suç duyurusunda bulunacak

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, yönetim kurulu ve disiplin kurulu hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunması için kulübün hukuk birimine talimat verilmesini kararlaştırdı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, yönetim kurulu ve disiplin kurulu hakkında, yasa ve tüzüklerle belirtilmiş görevlerini yerine getirmedikleri ve görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunması için kulübün hukuk birimine talimat verilmesini kararlaştırdı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonunun adaletli bir yönetim gösterme iradesini ve bütün güvenilirliğini yitirdiği iddiasıyla Fenerbahçe Ülker ile oynanan play-off son maçına çıkılmadığı hatırlatılarak 17 Haziran'da başlayan süreçle alakalı gelişmelerin kamuoyu ve camiayla paylaşılmasına devam edileceği kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)