BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray ve Beşiktaş'ın hamlesine sert yanıt----

G.Saray ve Beşiktaş'ın hamlesine sert yanıt

G.Saray ve Beşiktaş'ın hamlesine sert yanıt
20 Mayıs 2015 - 08:02 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray Kulübü'nün başvurusuna sert tepki gösterdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray Kulübü'nün Beşiktaş derbisiyle Başakşehir-Fenerbahçe maçının aynı gün ve aynı saatte oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuruya sert tepki gösterdi.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, idman öncesi FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray Kulübü, Beşiktaş derbisinin ve Başakşehir-Fenerbahçe maçının aynı gün aynı saatte oynanması için başvurmuş. Niye daha önceden itiraz etmediler de şimdi itiraz ediyorlar. Biz pazartesiden başka bir günde oynamayacağız. Bu böyle bilinsin" dedi.
 
Antrenman öncesi FBTV'ye açıklamada bulunan Kartal, "Futbol Federasyonu fikstür için ilk karar verdiğinde niye itiraz etmediler de, şimdi itiraz ediyorlar. Biz pazartesi günü, Futbol Federasyonu'nun belirlediği günde oynayacağız. Onun haricinde başka bir günde oynamayacağız. Bu böyle bilinsin" dedi.

Kartal ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçından galibiyetle ayrılarak kupayı müzelerine götürmeyi istediklerini vurguladı ve ekledi: "Emre bugün yok. Alper'in küçük bir sakatlığı var. Onun dışında Türkiye Kupası için kadromuz hazır." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)