BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporG.Saray ilk transfer bombasını patlattı----

G.Saray ilk transfer bombasını patlattı

G.Saray ilk transfer bombasını patlattı
06 Mayıs 2013 - 10:18 www.finansgundem.com

Cimbom transfer bombasını erken patlattı...

Cimbom transfer bombasını erken patlattı. Sarı kırmızılılar, yıldız futbolcuya karşılık Eskişehirspor’a 4.5 milyon euro artı Culio ve Yiğit Gökoğlan’ı verdi.
YENİ sezon transfer çalışmalarına erken başlayan G.Saray, ilk bombasını patlattı. Sarı kırmızılılar, iki sezondur transfer listesinde yer alan Alper Potuk’un işini bu sefer bitirdi. Uzun süredir Eskişehirspor yönetimiyle pazarlık halinde olan sarı kırmızılı yönetim son olarak bu oyuncuya karşılık para artı futbolcu karşılığında anlaşmaya vardı. 6.5 milyon Euro peşin para isteyen Eskişehirspor’a son olarak 4.5 milyon Euro artı Culio’nun yanı sıra Yiğit Gökoğlan’ı da veren G.Saray, kırmızı siyahlı kulübü ikna etmeyi başardı.
YILLIK 1.5 MİLYON EURO
ALPER’i de ikna eden sarı kırmızılı yönetimin bu oyuncuya sezon biter bitmez resmi imzayı attıracağı, oyuncuyla da yıllık 1.5 milyon Euro garanti maç başına 15 bin Euro civarında bir rakama 5 yıllık sözleşme yapacağı öğrenildi. Konuyla ilgili Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz Radyospor’a yaptığı açıklamada “Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardık. Sezon sonunu beklemek zorundaydık. Umarım alan taraf, belli işlemler gerçekleştikten sonra açıklar. Alper, genç bir futbolcu. Türkiye’nin önemli kulüplerinden bir tanesine, Galatasaray’a, gitmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ediyor. Alper bu transferi çok istiyor. Ben bu saatten sonra Alper’i kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)