BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGS Store 4 yıldızlı formaları yetiştiremedi----

GS Store 4 yıldızlı formaları yetiştiremedi

GS Store 4 yıldızlı formaları yetiştiremedi
30 Mayıs 2015 - 06:36 www.finansgundem.com

Galatasaray, 20'nci şampiyonlukla birlikte 4. yıldızı takmaya hak kazandı. Ancak GS Store mağazalarına 4 yıldızlı forma ve tişörtler hâlâ gelmedi

20’nci şampiyonluğuna ulaşarak 4’üncü yıldızı kapan Galatasaray’da taraftar isyanda. Ceyhun Kuburlu'nun Hürriyet'teki haberine göre, takımın lisanslı ürünlerini satan GS Store mağazalarında henüz 4 yıldızlı ürünleri raflara yerleştiremeyen kulüp, sadece internetten ön sipariş almaya başladı. Galatasaray yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmazken, kulübe yakın kaynaklar, “Seçim nedeniyle kulüp şampiyonluğa hazırlıksız yakalandı. Kimse bu konuyla ilgili çalışma yapmadı. Böyle olunca da mağaza rafları boş kaldı. Büyük bir gelirden mahrum kaldık” dedi. Mağaza çalışanları ise taraftarlara, “Ürün sayımı nedeniyle yeni ürünleri satışa çıkaramadık” açıklaması yapıyor. 

15 MİLYON TL BEKLİYORDU

Yılda 60 milyon liraya yakın hasılat yapan GS Store mağazaları şampiyonluğun gelmesiyle adeta taraftar akınına uğradı. Ancak mağazalarda sadece eski ürünleri gören taraftarlar eli boş çıktı. Galatasaray yönetimi ise şampiyonluk ile birlikte GS Store mağazalarının 15 milyon lira ek gelir sağlayacağını hesaplamıştı. Ancak 4 yıldızlı ürünlerin gecikmesiyle birlikte kulübün kazancı da beklentinin altında kaldı.

FORMA SATIŞI DURDU

Galatasaraylı taraftarlar en çok 4 yıldızlı forma ve bayrak talebinde bulundu. Bayrak ile ilgili açıklama yapmayan mağaza çalışanları, 4 yıldızlı formaların sadece yeni sezon ürünlerinde olacağını belirtti. Bunun ardından mevcut formalara da ilgi azaldı.
Sosyal medyada yönetimi eleştiren taraftarlar ise “Yeni ürün yok mu ilgilenen kimse yok mu” diye isyan etti. Galatasaray’ın sosyal medya hesaplarından ise taraftarlara, “Değerli taraftarımız ürünler ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yeni ürünler çıktığı anda hesabımızdan duyurulacaktır” açıklaması yapıldı.

Kek kalıbı da satışa çıkmadı

GS Store internet sitesinde yere alan ve “Hedef 1 milyon kek kalıbı” sloganıyla satışa çıkan “4 yıldızlı kek kalıpları” da hala taraftarla buluşamadı. Sadece internetten ön sipariş alınan kek kalıbının fiyatı 19.90 TL.

Sadece konuklar giyebildi

Galatasaraylılar Cemiyeti’nde yapılan şampiyonluk kutlamasında Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman’ın ve konukların giydiği tişörtler taraftarların da beğenisini kazanmıştı. Basım aşamasında olduğu belirtilen tişörtlerin fiyatının 39.90 lira olduğu açıklandı. Siyah ve beyaz renklere basılan tişörtlere ön siparişlerin çok yoğun olduğu belirtiliyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)