BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGrohe'ye yeni CEO----

Grohe'ye yeni CEO

Grohe'ye yeni CEO
08 Ocak 2015 - 13:41 www.finansgundem.com

Grohe AG'nin yeni CEO’su Michael Rauterkus oldu

Michael Rauterkus, Grohe AG Denetim Kurulu tarafından, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere CEO görevine getirildi. Rauterkus görevi GROHE Group S.à r.l. Yönetim Kurulu Başkan ve CEO’su ve Grohe AG Denetim Kurulu Başkanı David J. Haines’den devralacak.

Ekim 2011’den bu yana Grohe AG Satış Kurulu Başkanı olarak görev yapan 47 yaşındaki Michael Rauterkus, EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) ile Kuzey ve Güney Amerika bölgelerinden sorumlu oldu. Aynı zamanda 2006 yılından bu yana da Grohe Deutschland Vertriebs GmbH Genel Müdürü olarak görev yaptı. Rauterkus, o zamandan bu yana Orta Avrupa satış bölgesinin, 2009 yılından itibaren de tüm Avrupa satış bölgesinin sorumluluğunu üstlendi.

GROHE’ye katılmasından bu yana özellikle satış bölümünün profesyonelleşmesine odaklanan Michael Rauterkus, şirketin pozitif performansının desteklenmesinde de hayati bir rol oynadı. Grohe AG CEO’luğu görevinin yanı sıra, Nisan 2015’ten itibaren de yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu iş kolunda Bölgesel CEO’luğunu üstlenecek olan Rauterkus, burada EMA bölgesi ve küresel olarak GROHE markasından sorumlu olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)