BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGreta Thunberg: Boş vaatlerde bulunuyorsunuz----

Greta Thunberg: Boş vaatlerde bulunuyorsunuz

Greta Thunberg: Boş vaatlerde bulunuyorsunuz
29 Eylül 2021 - 06:33 www.finansgundem.com

İsveçli iklim aktivisti Thunberg, dün başlayan İtalya’nın Milano kentindeki “Youth4Climate” gençlik iklim zirvesinin açılışında dünya liderlerini gelecek nesilleri “boş sözler ve vaatlerle” boğmakla suçladı.

Nisan ayında “COP26” zirvesinde ev sahibi İngiltere’nin Başbakanı Boris Johnson’ın yaptığı bir konuşmayı taklit edenİsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, “Daha iyiyi inşa et bla bla... Yeşil ekonomi bla bla... 2050’ye kadar net sıfır bla bla” dedi.

Johnson’ın, söz konusu konuşmasında “hayvanseverlik” için İngilizce’de “tavşan kucaklamak” demek olan ve kötüleyici bir ifade olan “bunny hugging”i kullanmasına da sert tepki gösteren Greta, “Bu politik olarak doğru, yeşil bir tavşan kucaklama eylemi değil” dedi.

Thunberg, “Sözde liderlerimizden duyduğumuz tek şey bu. Kulağa harika gelen ancak şimdiye kadar harekete geçmemiş sözler. Umutlarımız ve hırslarımız onların boş vaatlerinde boğuluyor” diye konuştu.

Austin Afganistan'daki başarısızlık için Trump'ı işaret etti

 

Beyaz Saray ile Pentagon arasında Afganistan çatlağı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)