BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGreen Card başvuruları başladı----

Green Card başvuruları başladı

Green Card başvuruları başladı
04 Ekim 2018 - 13:08 www.finansgundem.com

Green Card başvuruları başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) ömür boyu oturma, çalışma, eğitim ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenler için düzenlenen Green Card çekilişi için başvurular alınıyor

Green Card, ABD'de ömür boyu oturma, çalışma, eğitim ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenler için önemli bir fırsat. Green Card-Yeşil Kart çekilişi başvuruları 3 Ekim Çarşamba günü başladı ve 6 Kasın Salı günü sona erecek. Green Card'ın bu seneki çekilişi DV2020 adı ile yapılacak. Green Card DV2020 çekilişinin sonuçları ise 7 Mayıs 2019 Salı günü açıklanacak.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Green Card çekilişine katılmak için en az lise mezunu olmak eğer lise mezunu değilseniz son beş yıl içerisinde en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekiyor. Her yıl yapılan başvuruların 10 milyondan fazlası başvuru esnasında yapılan hatalardan dolayı işleme dahi alınmıyor. Bu yüzden başvuruların profesyonel destek alınarak yapılmasında fayda var.

GREEN CARD NEDİR?

ABD Hükümeti, Amerikan nüfus ve kültürünü çeşitlendirmek amacı ile her yıl çekilişle 50.000 ile 55.000 arasında kişiye Green Card veriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)