BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGraham: Ölümlerden Çin sorumlu----

Graham: Ölümlerden Çin sorumlu

Graham: Ölümlerden Çin sorumlu
11 Nisan 2020 - 21:15 www.finansgundem.com

ABD'li Senatör Lindsey Graham, Çin'in yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Amerikalıların ölümlerinden sorumlu olduğunu söyledi.

TV yayınına katılan Güney Carolina Senatörü Lindsey Graham, pandeminin Çin hükümeti ve onun uygulamaları nedeniyle başladığını ve bunun Çin'de ortaya çıkan üçüncü hastalık olduğunu ifade etti.  

ABD’nin Çin’i davranışlarını değiştirmeye zorlaması gerektiğini belirten Graham, "Çin'e olan borcumuzun bir kısmının silinmesini istiyorum, çünkü bizim onlara değil, onların bize ödeme yapması gerekiyor" dedi.

Graham, Çin'in çok sert bir şekilde cezalandırılması gerektiğini, böylece bunun gelecekte caydırıcı bir rol oynayacağını ileri sürdü.

Daha önce ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'i Amerikan makamlarının Kovid-19 ile mücadele eylemlerini itibarsızlaştırmak ve korona virüs salgınıyla ilgili dezenformatif bilgi yaymakla suçlamıştı.

Johns Hopkins Üniversitesi, son 24 saatte ABD'de 2 bin 108 koronavirüs hastasının hayatını kaybettiğini bildirdi. Bununla birlikte ABD, İtalya'dan sonra dünyada Kovid-19 kaynaklı en çok ölümün meydana geldiği ülke oldu.

ABD'de Kovid-19 vaka sayısı yarım milyonu aştı

New York'ta okullar eylüle kadar kapalı kalacak

Salgının ne kadar süreceği bize bağlı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)