BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGözler FED'e çevrildi! Sürpriz yapar mı?----

Gözler FED'e çevrildi! Sürpriz yapar mı?

Gözler FED'e çevrildi! Sürpriz yapar mı?
11 Aralık 2019 - 12:07 www.finansgundem.com

Temmuz ve eylülde faizleri indiren ABD Merkez Bankası (Fed) son olarak ekim ayında faizi 25 baz puan indirerek yüzde 1.75 - 1.50 bandına çekti. Fed, yılın son toplantısında faizleri değiştirmeyerek pas geçecektir.

Temmuz ve eylülde faizleri indiren ABD Merkez Bankası (Fed) son olarak ekim ayında faizi 25 baz puan indirerek yüzde 1.75 - 1.50 bandına çekti. Milliyet'ten Zeynep Aktaş'ın haberine göre Fed, yılın son toplantısında faizleri değiştirmeyerek pas geçecektir.

SİNYALLER ÖNEMLİ

Piyasalar Fed’in faizde bir değişiklik yapmasını beklemiyor. Ancak bu toplantı Fed’in ekonomiye ve 2020 para politikasına ilişkin yapacağı açıklamalar açısından önemli olacak.

Politikalar üzerinde veri akışı belirleyici rol oynuyor. Fed’in verileri nasıl okuduğu izlenecek. Bu toplantının bir önemi de GSYH ve işsizlik gibi önemli verilere ilişkin tahminlerin yayınlanacak olması. Analistler bu toplantı ile birlikte Fed’in 2020 para politikası rotasını görmeye çalışacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)