BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringGözde Finansal, Exper'e ortak olacak----

Gözde Finansal, Exper'e ortak olacak

Gözde Finansal, Exper'e ortak olacak
16 Mart 2011 - 15:53 www.finansgundem.com

Gözde Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu, Exper Bilgisayar Sistemleri Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye ortak olma kararı verdi

Gözde Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu, Exper Bilgisayar Sistemleri Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye (Exper) yüzde 67 oranında ortak olmaya karar verdiğini duyurdu.
Gözde Finansal'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirket Yönetim Kurulunun bugün toplanarak; büyüme potansiyeli gördüğü faaliyet alanlarına ve şirketlere yatırım yapma stratejisi çerçevesinde, bilişim sektörünün önde gelen yerli bilgisayar üreticilerinden Exper Bilgisayar Sistemleri Sanayii ve Ticaret A.Ş'ye ortak olmaya karar verdiği belirtildi.
Aıklamada, 1994 yılında faaliyetlerine başlayan Exper'in, kısa sürede Türkiye'nin lider yerli bilgisayar üreticisi konumuna geldiği vurgulanarak, 2010 yılındaki yeniden yapılanma sürecinin ardından Exper olarak bilişim pazarında tasarladığı ürün ve hizmetlerle faaliyetlerini sürdürdüğü hatırlatıldı.
Gözde Finansal'ın Exper'in yüzde 67'sine ortak olmasıyla, şirketin Türkiye ve bölgedeki liderlik iddiasının gerçekleştirilmesi yönünde önemli bir adım atıldığı kaydedildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)