BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGözaltına alındı mı? Sedat Peker'in yakınından açıklama----

Gözaltına alındı mı? Sedat Peker'in yakınından açıklama

Gözaltına alındı mı? Sedat Peker'in yakınından açıklama
06 Aralık 2021 - 19:49 www.finansgundem.com

"Gözaltına alındı" iddialarının ardından Sedat Peker'in yakını olduğunu belirten kişi İsmail Saymaz'a, "Kendisinden haber alamıyoruz" açıklamasında bulundu

Katar merkezli El Cezire kanalı, Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığını iddia ettikten sonra doğrulamadığı haberi yayından kaldırdı. Peker'in durumu merak edilirken, yakını olduğunu belirten kişi, kendilerinin de Sedat Peker'den haber alamadıklarını dile getirdi.

Türkiye'de "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçlamasıyla yargılanan, hakkında ise yakalama kararı bulunan Sedat Peker'le ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Katar merkezli El Cezire kanalı, Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığı iddiasını haber leştirdi ancak bu iddiayı doğrulamayan kanal, haberi yayından kaldırdı. Tüm bu gelişmeler merakla takip edilirken, Sedat Peker'in yakını olduğunu belirten kişi, İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "Biz de kendisinden haber alamıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU SABAH İRTİBAT KURAMADIK"

Peker'in yakını Saymaz'a "Sedat Peker ile dün akşam irtibatımız vardı ama bu bu sabah itibariyle irtibat kuramadık" bilgisini verdi.

"ÜLKE DEĞİŞTİRMESİ İSTENDİ"

İsmail Saymaz 3 Aralık'ta Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programında Sedat Peker'e ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Saymaz, Peker'in hala Dubai'de ailesi ile birlikte yaşamaya devam ettiğini söylemiş ancak ülke değiştirmek istediğini belirtmişti.

AVUKATI DA HABER ALAMIYOR

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın ise 30 kasım tarihinde yaptığı açıklamada müvekkiliyle 5 gündür iletişim kuramadığını söylemişti.

El Cezire'den Sedat Peker gözaltında iddiası

 

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın: Müvekkilimden 5 gündür haber alamıyorum

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)