BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGöstericiler bankayı ateşe verdi!----

Göstericiler bankayı ateşe verdi!

Göstericiler bankayı ateşe verdi!
02 Mart 2014 - 11:06 www.finansgundem.com

Fatih’te sabah saatlerinde yüzleri maskeli bir grup molotof kokteyli attıkları özel bir banka şubesinde yangın çıkardı

Kumkapı’da Hayriye Tüccarı Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankanın Langa Laleli Şubesi’ne saat 05.30 sıralarında yüzleri maskeli bir grup tarafından molotofkokteyli attı. Eylemciler daha sonra caddeyi kaldırım taşlarıyla kapattı. Bunun üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri gruba biber gazıyla müdahale etti. TOMA da göstericilere tazyikli su sıktı. Ara sokaklara çekilen yüzleri maskeli göstericiler polise taşlarla karşılık verdi. Polis ile göstericiler arasında ara sokaklarda kısa süreli kolvalamaca yaşandı.

Çevik kuvvet polisi göstericileri olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra tedbir olarak yol kenarında önlem aldı. Saat 07.30’da dağılan göstericiler ellerinde terör örgütüne ait bayrakla geri döndü. Saldırganlar, daha önce molotof attıkları camı ve kapısı kırık banka şubesini tekrar ateşe verdi. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. İkinci kez harekete geçen polis, biber gazı, tazyikli suyun yanında plastik mermilerle müdahale de bulundu. Göstericilerin saklandığı bazı yerlerde arama yapan polis, içerisinde kimyasal madde ve akaryakıt bulunan bidonlar ele geçirildi. El konulan bidonların içinideki maddenin molotof yapımında kullanıldığı öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı. Polisin çevrede güvenlik önlemi devam ediyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)