BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGörüşmedim, niye görüşeyim ki----

Görüşmedim, niye görüşeyim ki

Görüşmedim, niye görüşeyim ki
09 Kasım 2013 - 06:01 www.finansgundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç'ın kendisiyle ilgili açıklamalarına böyle cevap verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan medyayla buluşmasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın kendisine yönelik açıklamalarıyla ilgili “Görüşmedim, niye görüşeyim” dedi.
Polonya gezisinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, Arınç’ın kendisine yönelik sözleri üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:
BİR SIKINTI VARSA ARAMIZDA GÖRÜŞÜRÜZ
“Yurt dışı seyahatindeyiz. Ülkenin bu ülkelerle yaptığı görüşmelerden nasıl bir fayda sağlayacağını konuşmalıyız. Benim basından beklentim budur. Benim bir arkadaşım veya hükümet sözcüm bir şey söylemiş, bu konuyu görüşeceğim mahal burası değil, sizler değilsiniz. Kendi aramızda görüşürüz. Bir sıkıntı varsa aramızda görüşürüz. Partinin genel başkanı ve hükümetin başbakanı benim. Varsa herhangi bir sıkıntı kendi aramızda görüşürüz. Gereğini, gerektiği yerde ben yaparım. TV ile medya aracılığı ile yapmam, MYK’da, Bakanlar Kurulu’nda görüşürüz.”
Başbakan, medya ile görüşmesi öncesinde Arınç’la telefon teması olup olmadığı sorusuna da “Hayır. Görüşmedim. Niye görüşeyim” yanıtını verdi.  (Enis Berberoğlu-Hürriyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)