BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 bin dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ'da günü birlik tatil bedava ----

2 bin dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ'da günü birlik tatil bedava

2 bin dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ'da günü birlik tatil bedava
08 Aralık 2016 - 16:24 www.finansgundem.com

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, 2 bin dolar bozduran seyahat acenteleriyle Uludağ’da günübirlik tatil yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizini boz, oyunu boz' kampanyasına destek veren TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, 2 bin dolar bozduran seyahat acenteleriyle Uludağ’da günübirlik tatil yapacaklarını söyledi. Tatil için seyahat acentelerinin doları bozdurduğuna dair makbuzu getirmelerinin yeterli olacağını dile getiren Akkuş şöyle dedi: "Kamu kurumlarımız bu kampanyaya destek veriyor. Boş bir ülke değiliz. Ülkemiz her tarafı şehitlerle dolu. Bizler ülkemize oynanan oyunlara izin vermeyiz. Ülkemizde dövizle çalışan turizm sektörü doların hızlı yükselişinden dolayı zarar etti. Biz de bu kampanyaya destek verdik. Bölgemizdeki 350 acentemize, '2 bin dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ’da günübirlik tatil yapma fırsatı verilecek' diye mesaj attık. Tüm yol masrafları, teleferik ücreti, yeme-içme ve eğlence masrafları tarafımızca karşılanacak. Konaklama olmayacak, günübirlik olacak." TÜRSAB’a üye acentelerle el ele vererek Türkiye’yi kalkındıracaklarını aktaran Akkuş, "Uludağ’da acentelerimizle adeta Uludağ zirvesi yapacağız. Konaklama dışında her şey dahil olacak. Otel ayrımı olmayacak. Bize gelen acenteleri aynı gün toplayacağız. Hep birlikte günübirlik Uludağ’a çıkacağız" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)