BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGöreve gelir gelmez Türkiye'yi hedef aldı----

Göreve gelir gelmez Türkiye'yi hedef aldı

Göreve gelir gelmez Türkiye'yi hedef aldı
24 Aralık 2017 - 17:54 www.finansgundem.com

Avusturya'da yapılan genel seçimlerde sandıktan zaferle ayrılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Almanya'nın çok satan gazetelerinden Bild'e konuştu. En genç başbakanlardan biri olan Kurz, "Türkiye'nin AB'de yer yok" dedi.

Kariyeri boyunca Ankara’ya karşı yaptığı rezil açıklamalarla tepki çeken ve sağ popülist politikaya kayan Avrupa’da geçtiğimiz dönemde yapılan seçimlerle zafere ulaşan Avusturya’nın eski Dışişleri Bakanı ve çiçeği burnunda Başbakanı Sebastian Kurz Alman basınına konuştu.

Almanya’nın çok satan gazetelerinden Bild’e konuşan Kurz, başta Almanya Başbakanı Angela Merkel’in koyduğu, “Her ülkeye mülteci dağıtılmalı” politikasına yanıt verdi. Kurz, “Her AB ülkesi ne kadar mülteci istiyorsa buna kendisi karar vermeli. Ülkeler kendi kültürlerinin farkında olduğu zaman olumlu anlamda gelişebilirler” dedi.

Seçim döneminde de Türkiye’yi hedef alan saçma demeçler vererek oy toplamaya çalışan Kurz, Bild’e verdiği röportajda Türkiye’den de bahsetti. 31 yaşındaki Kurz, “Türkiye’nin Avrupa Birliği’nde yeri yok” ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat24 Aralık 2017 23:57

    Osmanlinin korkusundan ne sacmaladiğini bilmiyor. Türkiye kita avrupasinin bir parcasidir. O yer yok dediğin avrupanin bir parcasidir yani. Siyasi klübünüzün bir parcasi olmak baska birsey tabi. 5-10 seneye avrupa birliği denen klüp zaten olmayacağindan nasil oy toplayacaksiniz bilmiyorum. Suratindan nefret akiyor, sen avrupaliysan biz değlliz.