BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGorbaçov: Batı Soğuk Savaş zaferini gasp etti----

Gorbaçov: Batı Soğuk Savaş zaferini gasp etti

Gorbaçov: Batı Soğuk Savaş zaferini gasp etti
07 Kasım 2019 - 03:48 www.finansgundem.com

Soğuk Savaş'ın sona erdirilmesinin Sovyetler ve Batı'nın ortak başarısı olduğunu hatırlatan SSCB'nin son lideri Gorbaçov, Batı'nın bu başarıyı sadece kendilerinin görerek övündüğünü söyledi

Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov, Soğuk Savaş'ın sona ermesinin Sovyetler ve Batı’nın ortak başarısı olmasına rağmen başta ABD olmak üzere Batı ülkelerinin zaferi gasp ettiğini söyledi.

Die Welt gazetesine konuşan Gorbaçov, “Onlar (Batı ülkeleri) övünüyorlardı, sonra medya da bunu yapmaya başladı. Ama soğuk savaş ve silahlanma yarışına son vermek için çok şey yapan Rusların, Rusya’nın bunu nasıl algılayacağını düşünmediler” dedi.

Gorbaçov, Batı’nın o anda, bu gasp ve övünmenin gelecekte Moskova ile ilişkileri nasıl etkileyeceğini düşünmediğini kaydetti.

Avrupalı politikacıların son zamanlarda, Rusya’yı izole etmenin olumsuz sonuçları üzerinde düşünmeye başladığını söyleyen Gorbaçov’a göre, birikmiş sorunları düşünürken 'geriye değil ileriye bakmak' gerekiyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)