BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiGoogle'da çalışanlara 'ofise dön' çağrısı----

Google'da çalışanlara 'ofise dön' çağrısı

Google'da çalışanlara 'ofise dön' çağrısı
03 Mart 2022 - 08:55 www.finansgundem.com

Google, çalışanlarından nisan ayından itibaren ofislerine dönmesini istedi

Dünyanın önde gelen arama motoru Google, San Francisco Körfez Bölgesi'ndeki çalışanlarından nisan ayından başlayarak haftanın üç günü ofislerinde çalışmalarını istiyor.

Google'ın Global Benefits başkan yardımcısı John Casey, bir e-postayla haberi personelle paylaştı. Şirketin kararı, Mountain View, California'daki kampüsünde ve diğer komşu tesislerde devam eden vakalarda istikrarlı bir düşüş ve iyileştirilmiş güvenlik önlemleri sonrasında aldığı belirtildi.

Google, ofis ve uzaktan çalışmanın hibrit modelini deneyen en büyük şirketlerden biri. Teknoloji devi, geri dönüş tarihini birkaç kez ileri bir tarihe attı ve omikron nedeniyle son olarak Ocak'ta ofise dönüşü erteledi.

Casey, e-postasında, dünya genelinde yaklaşık 14.000 çalışanın yeni bir yere taşındığını veya uzaktan çalışmak için onay verildiğini yazdı.

Casey, "Mart ayını insanların yeni rutinlerine geçişlerine yardımcı olmak için kullanmayı planlıyoruz ve hibrit çalışma yaklaşımımızda (Ürün Alanı ve işlev yönergelerine uygun olarak) 4 Nisan'a kadar tamamen işlevsel olmayı hedefliyoruz" dedi.

Google’dan çalışanlara zorunlu Kovid-19 testi

 

Google: Aşı kurallarını çiğneyen çalışanlar kovulacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)