BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGoldman ve M.Stanley Londra'dan taşınma hazırlığı----

Goldman ve M.Stanley Londra'dan taşınma hazırlığı

Goldman ve M.Stanley Londra'dan taşınma hazırlığı
22 Mart 2017 - 09:57 www.finansgundem.com

Goldman ve M. Stanley personel ve faaliyetlerini Londra'dan taşımaya hazırlanıyor

Goldman Sachs Group Inc. ve Morgan Stanley'nin kıdemli yöneticileri, Başbakan Theresa May'in Brexit sürecini başlatmasıyla birlikte, personel ve faaliyetlerini Londra'dan Avrupa Birliği (AB) içerisinde başka bir yere taşımaya hazırlandıklarını belirtiyorlar.

May'in iki yıl sürecek Brexit görüşmelerini 29 Mart'ta başlatacağını açıklamasından bir gün sonra, Goldman Sachs'ın yatırım bankacılığı yöneticisi Richard Gnodde, Salı günü CNBC ile gerçekleştirdiği mülakatta bankasının -Brexit ardından- ilk aşamada Londra merkezli yüzlerce çalışanını diğer ofislere yerleştireceğini belirtti. Gnodde, “Avrupa'dan daha fazla kişi işe alacağız ve bir miktar yer değiştirme olacak” dedi.

Morgan Stanley Başkanı Colm Kelleher, Londra'daki bir konferansta bir miktar insanın yerinin “kesinlikle” değiştirileceğini, yinede bankanın “kesin açıklamalar” yapmaktan kaçındığını belirtti. Kelleher, “Bu Londra'nın sonu olmayacak. Fakat açıkça belli ki uyum sağlamak zorunda kalacağız” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)