BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaGoldman Türkiye için yüzde 4 büyüme bekliyor----

Goldman Türkiye için yüzde 4 büyüme bekliyor

Goldman Türkiye için yüzde 4 büyüme bekliyor
10 Aralık 2014 - 15:38 www.finansgundem.com

Goldman Sachs, 2015 için büyüme tahminini yüzde 4 olarak devam ettiriyor

Bugün açıklanan 3. çeyrek GSYH büyüme oranını değerlendiren Glodman Sachs, açıklanan büyüme oranının beklentilerinin çok altında kaldığını ve hayal kırıklığı yarattığını bildirdi.
Goldman Sachs, bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,5 büyümesini beklediği GSYH'nın sadece yüzde 1,8 büyümesinin nedeni olarak stoklardaki büyük azalışı işaret etti. 
4. çeyrekte büyümenin iç talebin desetği ile daha güçlü bir artış göstereceğini tahmin eden Goldman Sachs, ancak büyüme oranının yüzde 4,5 olan trend büyüme oranının anlalmı şekilde üzerine çıkmasını beklemediğini vurguladı. 
Bununla birlikte ekonomide büyümenin 2015 yılında hızlanacağını öngörmeye devam ettiklerini belirten Goldman Sachs, dezenflasyonun sağlayacağı destek, gevşek yurtiçi finansal şartlar ve petrol fiyatlarında düşüşün desteği ile 2015'de büyümenin yüzde 4 olmasını beklemeyi sürdürdüklerini ifade etti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)