BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriGoldman Sachs’ın yeni kripto para projesi----

Goldman Sachs’ın yeni kripto para projesi

Goldman Sachs’ın yeni kripto para projesi
15 Haziran 2021 - 07:52 www.finansgundem.com

Uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, Eter seçenekleri planlarıyla kripto alım satımını genişletiyor

ABD'li uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs Dijital Varlıklar Başkanı Mathew McDermott'a göre, banka önümüzdeki aylarda Ethereum ağını besleyen kripto para olan Ether'de opsiyonlar ve vadeli işlemler sunmayı planlıyor.

Müşterilerinin Bitcoin'e bağlı halka açık vadeli işlemlerle uğraşmasına yardımcı olmak için bu yıl bir alım satım masasını yeniden başlattıktan sonra bu Wall Street devinin kripto alanındaki son adımı olacak. McDermott, bankanın ayrıca Bitcoin'i takip eden borsada işlem gören menkul kıymetler yoluyla alım satımları kolaylaştırmayı planladığını söyledi.

Banka, 1 Mart'ta kurumsal müşterilerden gelen artan talep nedeniyle rafa kaldırılan kripto para birimi işlemlerini yeniden başlatacağını açıklamıştı. Goldman, bir kripto masası kuran ilk bankalardan biriydi, ancak Bitcoin faaliyetlerinin 2018'de başlatılmasının ardından en büyük kripto para biriminde görülen büyük değer kaybı bankanın projeyi sessizce rafa kaldırmasına neden olmuştu. Dijital varlıklar ekibinin başkanı Mathew McDermott'a göre, yeniden faaliyete geçen birim nakit kripto para birimleri ile uğraşmayacak, ancak vadeli işlemler ve teslim edilmeyen vadeli alım satım işlemleri (NDF) yapacak. Banka ayrıca, ilk olarak yalnızca ana aracı kurumunun ve özel müşterilerinin kripto masası işlemcilerine bankanın kripto para birimi araştırmalarına erişmesine izin verecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)