BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiGoldman Sachs ekonomistinin TL yorumuna tepki yağdı----

Goldman Sachs ekonomistinin TL yorumuna tepki yağdı

Goldman Sachs ekonomistinin TL yorumuna tepki yağdı
12 Ekim 2021 - 09:52 www.finansgundem.com

Goldman Sachs ekonomisti Erik Metersson, twitter hesabından Türk Lirası’nın performansına yönelik dalga geçer gibi bir yorum yayınladı. Kullanıcılar Metersson’a tepki gösterdi.

Türk Lirası'nın son günlerde gösterdiği olumsuz performansı referans veren eski Goldman Sachs ekonomisti Erik Meyersson resmi Twitter hesabından "Türk Lirası bugün dünden daha zayıf olabilir ama en azından yarından daha güçlü " şeklinde paylaşımda bulundu. Paylaşımın ardından birçok kullanıcı Erik Meyersson'a tepki gösterdi.

Erik Meyersson kimdir?

2017 yılında özel sektöre geçene kadar Stockholm School of Economics'te Stockholm Institute of Transition Economics'te (SITE) Yardımcı Doçent olarak görev yapan Erik Meyersson'ın ana araştırma alanları, özellikle ampiriklere odaklanan politik ekonomi ve kalkınmadır. Genel olarak Avrupa bölgesi ve gelişmekte olan ekonomilere ve özel olarak Türkiye'ye özel bir merakı vardır. Araştırmaları diğerleri arasında Bloomberg, The Economist, Financial Times ve Harvard Business Review'da yayınlanan Meyersson, özel sektöre geçmeden önce kurumsal gelişim ile ilgili konularda blog yazdı ve zaman zaman benzer yorumlarda bulundu. 

Dolarda güçlenmenin devamı bekleniyor

Güne başlarken dolarda son durum

Dolar, 9 TL'nin üzerine çıktı

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)