BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sachs anlaşmasız Brexit öngörüsünü yüzde 25’e çıkardı----

Goldman Sachs anlaşmasız Brexit öngörüsünü yüzde 25’e çıkardı

Goldman Sachs anlaşmasız Brexit öngörüsünü yüzde 25’e çıkardı
03 Eylül 2019 - 15:55 www.finansgundem.com

ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden anlaşma olmadan ayrılma (anlaşmasız Brexit) öngörüsünü yüzde 20’den yüzde 25’e yükseltti.

CNBC’de yer alan habere göre bankadan yapılan açıklamada, Birleşik Krallık’ta bakanların Brexit’e yönelik çalışmaları sürerken parlamentodaki tatilin devam etmesi sebebiyle Goldman Sachs anlaşmasız Brexit beklentisini yüzde 25’e çıkardığını açıkladı. Banka ayrıca, en iyi senaryoda şu ana kadar üç kez reddedilen mevcut Brexit anlaşmasının Avam Kamarası’nda kabul edilmesi için de geriye yüzde 45 ihtimal kaldığını belirtti.

Birleşik Krallık’ta gelecek iki gün boyunca milletvekilleri Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden (AB) anlaşma olmadan ayrılmasını engellemek için oylama yapacak. Anlaşmasız Brexit yerine milletvekilleri Başbakan Boris Johnson’ın AB’den Brexit’i 31 Ocak 2020’e ertelemesini talep etmesini isterken, Johnson 31 Ekim’e kadar Brexit’in gerçekleşeceğini söylemişti. Bazı hükümet kaynaklarından elde edinilen bilgiye göre de 14 Ekim’de milletvekillerinin Avam Kamarası’nın kontrolünü almaları durumunda Johnson’ın erken seçim yapmayı planladığı belirtildi. Johnson, parlamentodaki milletvekillerinin üçte ikisinin desteğini aldığı sürece erken seçim düzenleyebilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)