BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGoldman Sach ve Jennifer Lopez ortak oldu----

Goldman Sach ve Jennifer Lopez ortak oldu

Goldman Sach ve Jennifer Lopez ortak oldu
20 Eylül 2021 - 15:57 www.finansgundem.com

ABD’nin en önemli bankalarından Goldman Sach küçük işletmelere ulaşmak amacıyla Jennifer Lopez’le ortak bir projeye imza attı. Banka Lopez’in kökenleri sayesinde küçük işletmelerle yakından ilişkiler kurmayı hedefliyor


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD bankası Goldman Sachs New York’taki Latin uyruklu işletme sahiplerine ulaşmak için süper yıldız Jennifer Lopez’le ortaklık yaptı.

Finansgundem.com’un sosyal medyadan derlediği bilgilere göre, Porto Riko kökenli ünlü şarkıcı ve aktris Lopez ünlü olmadan önce büyüdüğü New York’un Bronx bölgesinde Goldman Sachs’ın CEO’su David Solomon’la buluştu. Konuyla ilgili yapılan LinkedIn paylaşımında Lopez Solomon’a ve ekibine küçük işletmelere ‘hak ettikleri kaynaklara ulaşmalarına yardımcı olduğu için’ teşekkür etti.

New York merkezli bağımsız düşünce kuruluşu Centre for a Urban Future tarafından Eylül 2020'de yayınlanan araştırmaya göre, 2012'den 2017'ye kadar şehirdeki Hispaniklere ait işletmelerin sayısında %8,7'lik bir düşüş yaşanırken, Bronx'ta düşüşse %23'e kadar ulaştı.

Financial News’in haberine göre Goldman Sachs’ın varlık yönetim kolu Haziran ayında yayınladıkları ‘10.000 Kadın ve 10.000 Küçük İşletme’ isimli bir anket raporunda araştırmaya katılan kadınların, bulundukları yer, sektör veya deneyimleri ne olursa olsun “Kovid-19’dan derinden etkilendikleri” paylaşıldı.

Bulgular, PwC ve Deloitte'un kadınların salgın sırasında ağır bir şekilde etkilendiği sonucuna varan araştırmalarını yineledi. Kadınların ev işleri konusunda artan sorumlulukları ve iş-yaşam dengesinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle iş hayatına katılımında bir düşüş yaşandı.

New York Bronx’ta The Lit Bar isimli mekanda gerçekleşen toplantıya Solomon ve Lopez'le birlikte ABD Küçük İşletmeler İdaresi Başkanı Isabel Guzman'ın yanı sıra Goldman'ın Küresel Kurumsal Katılım Başkanı Asahi Pompey de katıldı.

Aralık 2020'de Goldman Sachs, girişimcilerin eğitim, sermaye ve iş destek hizmetlerine daha fazla erişim sağlayarak istihdam yaratmalarına yardımcı olmayı amaçlayan ve uzun süredir devam eden bir girişimi olan ‘10.000 Küçük İşletme’ programını finanse etmek için fazladan 250 milyon dolar kaynak ayırdığını açıklamıştı.

Fitch’ten Çin’e uyarı!

 

İngiltere'de perakendeciler mağaza kapatabilir

 

Facebook'la ilgili skandallar bitmek bilmiyor: Troll çiftliği

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)