BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGökhan Töre'ye Messi lakabı----

Gökhan Töre'ye Messi lakabı

Gökhan Töre'ye Messi lakabı
13 Şubat 2014 - 16:38 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında futbolcular belki sezonun en neşeli anlarını yaşadı

 Teknik Direktör Slaven Bilic antrenmanı bitirmesine rağmen futbolcular minyatür kale maç oynamaya devam ettiler. Dar alanda çift kale maç sırasında oyuncular Gökhan Töre'ye Messi lakabı takarken, Gökhan Töre de Fernandes'e, İbrahimovic lakabını taktı.

Skorer’in haberine göre; Beşiktaş'ın genç yeteneklerinden Necip Uysal ise minyatür kale sırasında kale önünden hiç ayrılmayan Mustafa'ya ise “Mustafa kalenin önünde kamp kurmuşssun" diye takıldı. Ayak tenisi sırasında ise sessizliğiyle kendini unutturan Franco ise Fernandes'in dilinden kurtulamadı. Portekizli oyuncu “Pedro sen burada mıydın" diye Kolombiyalı oyuncuyla dalga geçti.

El parmağı burkulduğu için kenarda tedavi olduğu sırada ise Ersan ile Oğuzhan “Ne olur geri dön. Sen bize lazımsın" diye takıldılar. Gaza gelerek tedavisi bitmeden oyuna geri dönen Gökhan Töre, bu hareketiyle tüm takımdan alkış aldı. Son olarak saha bitmesine rağmen koşmaya devam eden Oğuzhan'a ise Almeida “Devam et devam et" diye takıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)