BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGökhan Töre'ye kötü haber!----

Gökhan Töre'ye kötü haber!

Gökhan Töre'ye kötü haber!
15 Nisan 2015 - 15:36 www.finansgundem.com

Beşiktaş’lı futbolcu Gökhan Töre hakkında, barda silahla yaralandığı olayla ilgili dava kapsamında duruşmaya zorla getirme kararı verildi

Milli futbolcu Gökhan Töre ile arkadaşlarının 21 Nisan 2014'te Şişli'de bir barda çıkan olayda silahla ateş açılması sonucu yaralanmalarına ilişkin davanın görülmesine dün başlandı. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya firari sanık Korhan Bahadır ile diğer sanık Hasan Kutlu katılmadı. Sanık Kutlu’nun avukatının hazır bulunduğu duruşmaya müştekiler Mahir Arslan ve Kadircan İpekçi de geldi. Duruşmaya olayda yaralanan diğer müşteki Gökhan Töre ise katılmadı.

Mahkeme kimlik tespitlerinin ardından müştekileri dinledi. Mahir Arslan eğlenmek için gittiği gece kulübünde olayın yaşandığını anlattı. Gece kulübünde eğlenirken yan masalardan önce bağırışma sesleri duyduğunu belirten Arslan “Daha sonra iki el silah sesi duydum. Kalabalık olduğu için kimin ateş açtığını göremedim. Seken mermilerden dolayı sağ dizimden yaralandım. Sanıkları tanımıyorum, şikayetçi değilim. Hastane masrafımın ödenmesini talep ediyorum.” diye konuştu.

Duruşmada ifade veren diğer müşteki Kadircan İpekçi, Gökhan Töre ve diğer arkadaşlarıyla barda iken birden silah sesi duyduğunu söyledi. İpekçi, “Sırtımdan vurulduğumu hissettim. Kimin ateş açtığını görmedim. Olaydan dolayı spor dünyasındaki itibarımı kaybettim. Bir yıldan beri işsizim. İş bulamıyorum. Sanıktan da mekandan da şikayetçiyim.” dedi.

Olay tarihinde gece kulübünün sorumlu müdürü olan Musa Aksoy ise tanık olarak ifade verdi. Olayın nasıl geliştiğini bilmediğini savunan Aksoy, olaydan sonra güvenlik kameraları görüntülerini emniyete teslim ettiklerini kaydetti.

Sanık Hasan Kutlu’nun avukatı Hakan Ülkü, önümüzdeki celse müvekkilleri Kutlu’yu duruşmada hazır edeceklerini belirtti.

Davaya ilişkin ara kararlarını açıklayan mahkeme, Töre’nin de aralarında bulunduğu ve duruşmaya katılmayan diğer müştekiler hakkında zorla getirme kararı verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)