BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGökhan Özoğuz "Kazdağları'nda villası var" diyenlere sert çıktı----

Gökhan Özoğuz "Kazdağları'nda villası var" diyenlere sert çıktı

Gökhan Özoğuz Kazdağları'nda villası var diyenlere sert çıktı
02 Eylül 2019 - 15:26 www.finansgundem.com

Kazdağlarında villası olduğu yönünde iftiraya uğrayan şarkıcı Gökhan Özoğuz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Kazdağları'nda villasının olduğu ispat edilirse müziği bırakacağını söyledi.

Başta ünlüler olmak üzere pek çok isim, Kazdağları civarında yapılmaya başlanan altın ve gümüş madenciliğine tepki göstermişti. Şarkıcı Gökhan Özoğuz'un Kazdağları hakkında paylaşım yaptıktan sonra orada bir villası olduğu iddia edilmiş ancak şarkıcı iddiaları yalanlamıştı. Bugün Instagram hesabından bir paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villasının olduğu ispatlanırsa müziği bırakacağını söyledi.

Balıkesir'de düzenlenen Zeytinli Rock Festivali'nde sahneye çıkan Gökhan Özoğuz, "Kaz Dağları hepimiz için" yazılı bir pankart açtı. Bu anların fotoğrafını paylaşan Özoğuz, "Bu zeytinli rock festivalinde açtığımız bugün de ülkedeki yalanı riyayı besleyen medya sahtekarlarının yayınladığı 'Kaz Dağları'nda tapular ortaya çıktı sesler kesildi haberi' Sesler kesildi derken? Haber yaparken gündemden haberleri yok. Kaz Dağları'ndaki söyledikleri 800 dönüm arsa villa vs. İspatlasınlar müziği bırakacağım. Ama ispatlayamazlarsa o iğrenç medya nifak yuvasını kapatacaklar. Varsa maçaları hodri meydan." dedi.

Son günlerde gündeme gelen Kaz Dağları'nda Tarkan ve Gökhan Özoğuz'un bölgede arsa satın aldığı ve villalarının olduğu iddia edilmişti. Özoğuz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış ah bee keşke ben de bilseydim. Yalan çok kötü bir şey! Yalan iftira daha sert bir şey! İnsan hakkı yemek o inançlı olanlarınızın bildiği üzere en serti! Ülkenin doğasına sahip çıkanlara bir anda villa yalanlarıyla gündem? Ayıp ayıp." demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)