BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGökhan Özoğuz, Hasan Kaçan ve Nedim Şener’in ’15 Temmuz’ tartışması----

Gökhan Özoğuz, Hasan Kaçan ve Nedim Şener’in ’15 Temmuz’ tartışması

Gökhan Özoğuz, Hasan Kaçan ve Nedim Şener’in ’15 Temmuz’ tartışması
15 Temmuz 2019 - 14:46 www.finansgundem.com

Şarkıcı Gökhan Özoğuz bundan iki gün önce Twitter hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve '15 Temmuz'la ilgili hazırlanan afişlerde kalkışmanın sanki Türk askeri tarafından yapılıyormuş gibi gösterilmesine tepki göstermişti.

İçinde bulunduğumuz gün ’15 Temmuz’ hain darbe kalkışmasının üçüncü yılını anıyoruz. Bununla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapanlardan biri de şarkıcı Gökhan Özoğuz oldu. Twitter hesabından bundan iki gün önce ’15 Temmuz’ afişleriyle ilgili bir rahatsızlığını dile getirdi. Geride bıraktığımız yıl pek çok yerde gördüğümüz afişlerin üzerinde çizilen Türk askerlerinin sanki darbe girişiminin asıl sorumlusuymuş gibi gösterildiğini iddia eden Özoğuz bu konudaki rahatsızlığını dile getirmesinin ardından ilginç bir şekilde ünlü isimlerden ‘sosyal medya linçi’ yedi. Aralarında karikatürist Hasan Kaçan ve gazeteci Nedim Şener’in de bulunduğu bazı isimler adeta konuyu farklı bir yere çekmeye çalışarak Özoğuz’un haklı eleştirisini gözardı etmeyi tercih etti. İşte Özoğuz’un hesabından yaptığı o paylaşım ve ardı ardına gelen mesajlar:

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)